På svenska

Fysioterapeut (YH), Physiopilatesinstruktör (FIHF), PhysioTrainer (FIHF), Näringscoach (FIHF)

Välmående har alltid varit mitt intresseområde, och efter gymnasiet bestämde jag mig för att studera fysioterapi. Jag har jobbat inom främjandet av hälsomotion sedan 2010, och som fysioterapeut sedan min examination (julen 2012). Till min glädje har jag redan fått träffa en stor mängd olika sorters kunder.  Alla mina kunder har lärt mej något nytt, och för min del hoppas jag ha kunna hjälpa dem med att främja sitt eget välmående.

Sedan ung ålder har jag lärt mej att förstå vikten av att röra sej och bära upp sej på ett ergonomiskt sätt, tack vare min danshobby. Denna förståelse lockade till att utbilda mej vidare inom området, och jag sökte mej till en omfattande Pilates -instruktörsutbildning. Som instruktör är jag mycket noggrann med linjeringar, och optimal hållning samt funktionellt anatomiska rörelser är fortfarande mina favoritämnen.

I arbetslivet märkte jag mej sakna verktyg för att ytterligare aktivera mänskor till att agera för sitt eget välmående. Jag bestämde mej för att gå en PT-utbildning, och då valde jag en som var riktad för fysioterapeuter. Utbildningen har gett mej färdigheter till att välja ett allt aktivare tillvägagångssätt i arbetet med mina kunder. Jag fördjupade också mitt kunnande i kostrådgivning genom att utbilda mej till näringscoach.

Dessa utbildningar har kompletterat varandra perfekt, och stöder som en helhet min strävan till att främja välmående hos mina kunder. Jag har kunnande till att coacha mina kunder tryggt och effektivt till en aktiv livsstil även då det finns stöd- och rörelseorganets problematik i bakgrunden.

Läs mera om mina tjänster här: PhysioTraining

IMG_6516

Jag berättar gärna mer!

Jobbet tillåter mej sällan att svara i telefon, men jag svarar på textmeddelanden och email under samma dag. Du når mej även via Facebook.

PTHedvig Studio hittar du i Alphöjden i Helsingfors, adress Borgågatan 53.

hedvig.lundsten@gmail.com

tel. 0505557164

FO-nummer 2779088-2

följ med på facebook pthedvig och instagram pthedvig

Hur behandlar PTHedvig dina personuppgifter? Uppgifterna behandlas enligt EU:s dataskyddsförordning: Rekisteriseloste

Personuppgifter samlas för fakturering och informering. Vid personliga tjänster samlas uppgifter för att göra handledningen trygg och effektiv. Uppgifterna överlåts inte till tredje parter, och då uppgifterna inte mera behövs sparas de inte.