Pilatesflex

Pilatesflex-tunnit (päivittyvä)DSC_0033

Huhtikuu

  • ma 13.4 klo 19:00
  • su 26.4 klo 19:30

Ilmoittaudu tunnille

HUOM! Studio on suljettu su 15.3- ma 13.4. Sen ajan tunnit järjestetään virtuaalisesti. Tunneille ilmoittautuneet saavat linkin sähköpostiin 15 minuuttia ennen tunnin alkua, jonka kautta pääsee osallistumaan tunnille. Tunti maksetaan Mobilepaylla tai laskulla.

Pilatesflex tunti perustuu Yogaflex-menetelmään, pilatekseen sovellettuna. Tunnin kesto 90min, josta 45min klassisia pilatesharjoituksia ja 45min kehonhuoltoa liikkuvuusliikkeiden muodossa. Et tarvitse aikasempaa kokemusta pilateksesta tai yogaflex-menetelmästä osallistuaksesi tunnille.

DSC_8570Tunnin alkuosassa harjoitellaan klassisia pilatesliikkeitä, jolloin luodaan yhteys kehoon ja rauhoitetaan mieli.  Lopputunti koostuu rauhallisimmista dynaamisista ja pitkäkestoisimmista liikkuvuusharjoitteista, venytyksistä ja hengitysharjoituksista. Liikkeet valikoituvat seasonal-ajattelun mukaan peilaten vuodenajan muutoksia.

Tunnit maksetaan kortilla, käteisellä, liikuntaeduilla (Smartum, Epassi, Edenred, Easybreak) tai Mobilepay:llä paikan päällä.

Tunnin hinta 18€

Ilmoittaudu tunnille